Events

Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu

Bij Gastrobar Berlage: Voor elk moment iets bijzonders.

Van bruisende verjaardagen, levendige borrels, tot aan inspirerende masterclasses, doelgerichte vergaderingen, sfeervolle teamuitjes, romantische bruiloften en stijlvolle recepties; Gastrobar Berlage is de plek waar momenten memorabel worden. Jaarlijks vormen wij het sfeervolle decor voor meer dan 150 unieke evenementen.

Ons karakteristieke art deco paviljoen, compleet met een sfeervolle bar, lichte serre en uitnodigend terras, biedt een prachtig uitzicht op de omliggende tuin.

Geschikt voor intieme bijeenkomsten of grootschalige events, hier kun je terecht voor gezelschappen van 20 tot 200 personen. De serre biedt bovendien de mogelijkheid voor een exclusieve setting met een eigen entree en terras. Welkom bij Gastrobar Berlage, waar elk evenement een verhaal wordt.

Benieuwd wat Gastrobar Berlage voor je evenement kan betekenen? Ontdek meer en vraag direct een offerte aan!

In de tuin van Het Kunstmuseum vind je Gastrobar Berlage, een culinaire oase waar hoogstaande gastronomie samensmelt met een warme, gastvrije ambiance. Een gastrobar onderscheidt zich door de ideale combinatie van de verfijning van een restaurant en het laagdrempelige van een bar. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring die zowel qua kwaliteit als verrassing indruk maakt.

BORREL AANVRAAG BRUILOFT AANVRAAG
FEESTEN & PARTIJEN ZAKELIJK EVENEMENT

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.